Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Asrın Nizamında Alemin Fethi

Alperen Ocakları Genel Başkanı

Alperen Ocakları Genel Başkanı Av. Serkan Tüzün’ün de katılımı ile Isparta’da ‘Asrın Nizamında Alemin Fethi’ etkinliği gerçekleştirildi.

Kafeler Caddesinden, Isparta Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonuna kadar yürüyerek giden Alperenler’in, burada gerçekleştirdikleri ‘Asrın Nizamında Alemin Fethi’ etkinliği  Isparta halkının yoğun desteği ile gerçekleşti.

Düzenlenen etkinlikte açılış konuşmasını yapan Isparta Alperen Ocakları Başkanı Hidayet Şahin ”Tarihsel sürece bakıldığında, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine tevafuk eden,  herkesin yakındığı doğruya doğru, yanlışında karşısında durma fiiliyatına hasret kalan milletimize sayın genel başkanımızın önderliğinde tüm Türkiye’nin ayakta alkışladığı Muhsin-i tavrı  gösterdik.

Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu örnek alan, bu davaya gönül vermiş Alperenler olarak, bir elinde Kur’an, bir elinde bilgisayar, özgüveni tam, vatanımız, milletimiz ve insanlık için sosyal ve ekonomik olaylara doğru teşhis, doğru tedavi noktasında, üretken bir, vicdan ve irade sahibi olduğumuz için yanlış veya eksik tavır noktasında, kim olursa olsun, genel başkanımız dahi olsa, hakkaniyet ölçüsünde duruşumuzu onurumuzu korumak için tavrımızı koyarız. Kesinlikle kişilikler ve sahışlarla bir hesabımız yoktur. Tavrımız  söylediğim gibi Muhsin-i tavırdır.” dedi.

Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün’ün konuşmasındaki, “Selam olsun davasını menfi hesapları için peşkeş çeken parti genel başkanlarına iki büklüm durmayanlara” sözü Alperenler tarafından uzun süre alkışlandı.

Program Isparta Mehteran ekibinin gösterileri ile sona erdi.