Isparta
Anadolu Mahallesi sakinlerine hayırlı olsun
Isparta Belediyesi İstanbul Yolu Barida Otel ve üst yollarından gelerek Anadolu Mahallesi’ni yağmur sularından etkileyen noktalardaki tüm sorunları giderdi. Anadolu ve Modernevler Mahallelerindeki altyapı, kilit taşı ve bordür çalışmaları tamamlandı. 131, 160 Caddeler, 3159 Sokak ve civarında dayanıklı asfalt çalışmaları gerçekleştirildi.
Modernevler ve Anadolu Mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen ve yetkililerden bilgiler alan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, İstanbul Yolu ve üzerindeki sokaklarda yağmur suyundan kaynaklanan problemlerin bulunduğunu ve bu sorunun yapılan çalışmalarla aşıldığını söyledi. Bu sorunu çözmek amacıyla Anadolu Mahallesinden geçerek bir yağmur suyu hattının çekilmesi gerektiğini dile getiren Günaydın, bu çalışmaların tamamlandığını ve caddelerin dayanıklı asfaltla kaplandığını kaydetti. Mevcut noktaların ve Anadolu Mahallesi’ndeki noktanın eskiden dere yatağı olduğunu hatırlatan Günaydın, Özkanlar Kavşağının da eskiden dere yatağı olduğunu belirtti.
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bu noktaların dere yatağı olmasından kaynaklanan sorunların çözüme kavuşturulduğunu belirterek, “Geçmişten gelen sorunu çözmüş oluyoruz. Kesin çözüme ulaştık. Bu çalışmalarımızı yaparken Anadolu Mahallemizdeki yüzde 40’a yakın bir noktanın da altyapı ve dayanıklı asfaltını tamamlamış olduk. Bir taşla iki kuş vurmuş olduk. Anadolu Mahallemizin dayanıklı asfalt ve altyapısını da bu vesileyle büyük oranda tamamlamış olduk. Kalan kısmı da en kısa zamanda dayanıklı asfaltını gerçekleştireceğiz. 2 km’lik bir hattı tamamlamış olduk. İstanbul yolundan gelen bu hattı, Sanayi Çarşısının altından çevre yolu altındaki ana hatta bağlanarak dereye deşarjı sağlandı. Bu sorunu biz kökten ele aldık, çözdük. Eski doğal dere yatağının suyunu alarak deşarj etmiş olduk. Isparta her geçen gün altyapısıyla ve diğer yapılarıyla yeni bir şehir haline geliyor. Bu çalışmaların Anadolu Mahallesi sakinlerimize ve Ispartalı vatandaşlarımıza hayırlı olması dileğinde bulunuyorum” dedi.
Isparta
Kaza anı kamerada
Isparta’da faaliyet gösteren Göltaş Çimento fabrikasında meydana gelen kazada, geri manevra yapan forkliftin altında kalan işçi hayatını kaybetti. Kaza anı kameralara yansıdı.

Isparta’da faaliyet gösteren Göltaş Çimento fabrikasında meydana gelen kazada, geri manevra yapan forkliftin altında kalan işçi hayatını kaybetti. Kaza anı kameralara yansıdı.
Isparta
Isparta’da Bugün Vefat Edenler

28 Kasım 2023 Salı günü Isparta ve ilçelerinde vefat edenleri Gazete32 haberlerinde bulabilirsiniz.
MERVEGÜL YILMAZ
BAHÇELİ EVLER MAH.3003 SOK.NO.23/3
TERMİNAL CAMİİ
YENİCE MEZARLIĞI
28.11.2023 – Öğle Namazına Müteakiben
REMZİ KİLVAN
ZAFER MAH.4903 SOK.NO.4
AFYON / BAŞMAKÇI / YAKA KÖY CAMİİ
AFYON / BAŞMAKÇI / YAKA KÖY MEZARLIĞI
28.11.2023 – Öğle Namazına Müteakiben
ŞERİFE GÜRAĞAÇ
HİSAR MAH.3616 SOK.NO.40
GÜLCÜ CAMİİ
GÜLCÜ MEZARLIĞI
28.11.2023 – İkindi Namazına Müteakiben
KEZİBAN YALÇIN
SÜTÇÜLER
SÜTÇÜLER CAMİİ
SÜTÇÜLER MEZARLIĞI
28.11.2023 – Öğle Namazına Müteakiben
YAKUP İKİKAVAK
DOĞANCI MAH.128 CAD.NO.32
MEKKE EĞİTİM CAMİİ
DERE (ESKİ) MEZARLIĞI
28.11.2023 – Öğle Namazına Müteakiben
Isparta
Isparta’da fırtına etkili oldu

Isparta’da gece saatlerinde şiddetli fırtına nedeniyle bir çok ağaç yerinden söküldü. Fatih Mahallesi’nde ise devrilen ağaç yolun bir bölümünü kapattı.
Şehir merkezinde sağanak yağış zaman zaman etkili olurken, fırtına ile birlikte yağışlı hava da yayalara zor anlar yaşattı.
-
Isparta2 gün önce
Isparta’da Bugün Vefat Edenler
-
Isparta2 gün önce
Isparta 32 Spor mağlup dönüyor
-
Isparta2 gün önce
Isparta’da cinayet
-
Isparta2 gün önce
Isparta’da 2 ayrı kaza: 2 ölü
-
Isparta2 gün önce
Isparta’ya Şehit ateşi düştü
-
Isparta2 gün önce
Otomobil ters döndü
-
Isparta2 gün önce
Isparta’da sobadan 2 kişi zehirlendi
-
Isparta3 gün önce
Isparta’da Bugün Vefat Edenler