Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amaç daha modern ve güzel bir Isparta

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren yol çizgi ekipleri, caddelerdeki çizgi ve yol işaretlemelerine devam ediyor. Ekipler mahallelerdeki ana caddelerdeki çalışmalarının ardından şimdide büyük bulvarların yol çizgilerini gerçekleştiriyor. Bu kapsamda ekipler İstanbul Yolu’nda çalışma başlattı.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren yol çizgi ekipleri son olarak Zabıta Kavşağı ile Kolçelik Kavşağı arasındaki çift yönlü caddede çizgi çalışmalarını tamamladı.

Kentte 2011 yılından buyana aralıksız olarak altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yapımı tamamlanarak Ispartalıların hizmetine sunulan her yeni yolun başta olmak üzere tüm caddelerin yol çizgi çalışmaları ile birlikte işaretlemelerinin yapıldığını kaydetti.

Bir şehrin gelişmişliğinin en büyük göstergelerinden birisinin de ulaşımı olduğunu dile getiren Başkan Günaydın, bu konuda başlattıkları çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ve bunda da yüzde 70 oranını geçtiklerini anlattı.

Bugüne kadar şehirde işaretlemelerden ziyade kasisler yapıldığını ancak kendilerinin buna son verdiğini ve bunun yerine caddelerde yol çizgileri, hız ve yön işaretlemeleri ile ‘yavaş’, ‘dur’, ‘dikkat’ gibi yazılarla sürücü ve yayaları uyardıklarını kaydeden Günaydın, “Amacımız daha modern ve daha güzel bir Isparta’yı halkımıza kazandırmaktır” dedi.