Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Belediye Başkan Adayı Uzaktaş Isparta'da (Foto Galeri)

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ
30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Isparta Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Nuri Uzaktaş Isparta’da partililer tarafından coşku ile karşılandı.
Süleyman Demirel Üniversitesi Kavşağı’na Uzaktaş’ı karşılamaya gelen partililer yaklaşık 700 araçlık konvoy oluşturdu. Konvoy eşliğinde parti otobüsüne binen Uzaktaş, halkı selamladı.
AK Parti binası önünde partililere seslenen Uzaktaş, Başbakan Erdoğan’ın selamını ileterek sözlerine başladı. Uzaktaş, “Biz bu ülkenin sevdalılarıyız. Biz mazlumların, ezilmişlerin yanındayız. Bu saatten sonra bize verilen bu emaneti 30 Mart’ta hemşehrilemizin teveccühüyle yerine getireceğiz. Bu konuda azimliyiz, gayretliyiz. Aday adayı olan diğer arkadaşlarıma gösterdiği gayretlerden ötürü teşekkür ediyorum. Bundan sonra birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam edeceğiz. Onların projeleri bizim projelerimizdir. Isparta’nın talebi bizim projemizdir. Biz hayallerle, varsayımlarla, resimlerle proje üretmeyeceğiz. Projelerimiz seçmene göstermek, milletin parasını heba etmek için olmayacak. Hem kullanışlı, hem ilin menfaatine uygun olacak. Kimse bu projeler yapılırken ‘Bir kişinin kursağına haram para girdi’ demeyecek. Bu kardeşinizin geçmişinde haram yoktur. Yolsuzluk, şaibe, namussuzluk yoktur” dedi.
2007-2009 yılları arasında il başkanlığı yaptığını hatırlatan Uzaktaş, “İnşallah Isparta’yı kasaba siyaset ile değil, Isparta’nın layık olduğu şekilde yönetmeye talibiz. Isparta’yı yeniden inşa etmek için bu göreve talibiz. Yeni bir Isparta inşa edeceğiz. Önümüzdeki 5 yıl boyunca bunun gayreti içinde olacağız” diye konuştu.
Uzaktaş daha sonra parti binasında Ak Parti İl yönetimi ile toplantı yaparken, dışarıda ise AK Partili gençler şarkılar eşliğinde halay çekti.