Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ağustos Ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Eğirdir Belediye Meclisi’nin Ağustos 

Eğirdir Belediye Meclisi’nin Ağustos  ayına ait Meclis toplantısı Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Meclis Toplantısı’na, Belediye Başkanı Ömer Şengöl başkanlığında Demokrat Parti Belediye Meclis Üyeleri; Selahattin Tamgül, Hasan Bilal Taran, Mehmet Cengiz Kılınç;  Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri, Mustafa Erhan Savran, Mehmet Eray Uslu, Ahmet Hamdi Takır, Müslahattin Yaman, Ahmet Bulucu;  MHP Belediye Meclisi Üyeleri, Şükrü Savaş, Mustafa Günay yanısıra Mali Hizmetler Müdürü Hidayet Kaytanloğlu, İnsan Kaynakları Müdürü Semra Güngörmez, Yazı İşleri Müdür Vekili Ümit Metin ile Fen İşleri  birimini temsilen Çevre Mühendisi Berin Bilginer katılırken, Ramazan Kurt özel işlerinden dolayı izinli sayıldı.

Yoklama ve saygı duruşundan sonra gündemde yer alan İlçemiz Cami Mahallesi 1 pafta 5 ada üzerinde bulunan imar planımızın 23-L numaralı paftasında pazar yeri olarak görünen alan üzerinde imar değişikliği konusu oy birliği ile İmar komisyonuna havale edilerek, komisyon raporu oy birliği ile onaylandı.

Gündemin bir diğer maddesi olan  İlçemiz Seydim Mahallesinde bulunan Eskiciler Konağı Nis Otel işletmesinin bulunduğu yerin Alkol krokisi kapsamına alınması oy çokluğu ile kabul edildi.

Meclise havale edilen evraklar içerisinde bulunan  Sirkeci Projesi meclis üyeleri ile görüşülerek, Sirkeci projesi için tek katlı iş dükkanlarına 2-3 ay içerisinde başlanılması kararı alınırken, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl  projenin 2016 yılının Eylül veya Ekim aylarında tamalamayı hedefliyoruz” dedi.

Dilek ve temenniler bölümünde ise Altınkum Plajı  çöp konusu dile getirildi. Özellikle Cumartesi ve pazar günleri Altınkum Plajının ağır yükünden dolayı çöp sorunu vatandaşlar tarafından olumsuz söylemlere yol açmıştır.Başkan Şengöl bu konuda söz alarak, ” Özelliklehafta sonları Altınkum plajımız kapasitesinin üzerinde bir yük ile karşılşıyor. Plajımızın dolu olmasından son derece memnunuz. Ancak araçların arkasını dolu olarak geitren vatandaşlarımız, yediklerini miğdelerine götürürken, halkı olarak artıklarını plajımıza bırakıyorlar. Günde 4 defa çöp konteynırlarını temizlediğimiz halde yine de çöp kalıyor. Fakat ertesi güne çöp konteynerlerını tekrar temizliyoruz. Bu bakımdan biz belediye olarak üzerimize düşen görevi layıkıyla yapıyoruz. Tek isteğimiz vatandaşlarımızında konuya bizimki hassas ve duyarlı davranmalarıdır.” dedi.