Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘Enerjimiz arttı, gençleştik’ (Foto Galeri)

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Yerel seçimden zaferle ayrılan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın için bugün belediye binası önünde karşılama töreni düzenlendi.

Seçim sonucundan duyduğu memnuniyeti dile getiren Günaydın, “Bize her taraftan saldırdılar, icralar gönderdiler, operasyon düzenlediler. Ama biz dimdik ayaktayız. Beni daha da gençleştirdiler. Daha çalışkan bir hale getirdiler ve bitmeyen bir enerjiyle doldurdular. Bu enerjiyle 5 yıl bana yetmeyecek” diye konuştu.

30 Mart’ta yapılan yerel seçimden zaferle ayrılan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın için bugün 13.00’da belediye binası önünde karşılama töreni yapıldı. Gece gündüz çalışmalarının karşılığını aldığını ifade eden Başkan Günaydın, “Zor geçen günlerimiz oldu. Bazı ambargolarla karşılaştık. Malum kişiler art arda televizyona çıkarak bize saldırdılar. Biz onlara cevap verme olayında bile bulunmadı. Kendi kabuğumuza büründük ve sonuç bu oldu. İşi çok basit noktalara kadar götürdüler. Geçmişte Isparta büyük bir soygunculuk yaşamıştır. Öyle olmasına rağmen suçu bizim üzerimize atmaya çalıştılar. Kendileri adeta sütten çıkmış ak kaşık gibi daha ileriye gittiler ve aileme kadar laf söyleyen insanlar türedi. Peki ne oldu? Ayaklar altında kaldınız. Siyaset terbiyesi güzel olmalıdır dedik. Bu noktaya getireceklerini bilmiştim. Gerekli yerlerde cevap vermeme rağmen, laf söyleme alışkanlıkları nedeniyle bulanık sudan balık avlayacaklarını zannettiler.” diye konuştu.

3 HİLALLİ ROZETİMİ ÇIKARDIM

Yeni bir dönemin başladığını ifade eden Günaydın, “Bunlar utanmasını bilmeyecek ama ben utandıracak hareketlerde bulunacağım. Şimdi bu Isparta Belediyesi’ni daha önce kazandığımda da böyle göstermiştim. Isparta’ya huzur ve mutluluk gelecek demiştim. Şimdi de Isparta’ya daha büyük mutluluklar yaşatacağız. 3 hilalli rozet Türkiye’nin geleceğidir. Onun için yakalardan hiç çıkarılmaması gerekiyor ama ben o 3 hilalli rozetimi çıkardım. Ay yıldızlı bayrağımı yakama taktım. Bu demektir ki, bize eziyet eden insanlara, her taraftan icra gönderen insanlara, Isparta’ya yapılacak olan hizmeti engellemeye çalışanlara hiçbir ayrım gözetmeksizin hizmet edeceğiz. Onların çocuklarına ve ailelerine hizmet edeceğiz. Bize düşmanlık edenlere ayrıca bu belediyede öncülük tanıyacağım. Onları misafir olarak kabul edeceğim. O zaman belki utanırlar değil mi?” şeklinde konuştu.

DİMDİK AYAKTAYIZ

Isparta’da daha büyük hizmetlere koşacaklarını belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Isparta kendi gücüyle 5 fabrika kurdu. Önümüzdeki dönem bu fabrikaları daha da hızlı işleteceğiz. Fabrika kurmaya devam edeceğiz. Isparta ekonomisini kurtaracağız. Bize her taraftan saldırdılar, operasyonlar yaptılar. İcralar gönderdiler. Ama ne oldu, ne yapabildiler? Dimdik ayaktayız. Bunlar böyle yaptıkça, benim enerjimi daha da artırdılar. Beni daha çok çalışkan hale getirdiler. Bitmeyen bir enerjiyle doldurdular. Bu enerjiyle 5 yıl bana yetmeyecek” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın makamında tebrikleri kabul etti.