10° Parçalı az bulutlu

Kişisel Verilerin Korunması

Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni

Çerez Politikası

www.gazete32.com.tr adresindeki internet sitemiz (“Site”) ile mobil uygulamamız içerisinde yer alan bazı alanlarda çerezler kullanmaktayız. Ayrıca mobil uygulamamız içerisinde, Site’de kullanılan çerezlerle benzer işlevlere sahip SDK’lar (Software Development Kit) da kullanılmaktadır. Bu Çerez Politikası (“Politika”), Gazete32 tarafından yönetilen Platform için geçerli olup çerezler ve SDK’lar Politika’da açıklanan şekilde kullanılacaktır.

 

Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Rıza Metni

a. İşlenen Kişisel Veriler ve Toplama Yöntemleri:

Siz Müşterilerimizin çevrimiçi ve/veya basılı formlar vasıtasıyla paylaştığı kimlik bilgileriniz (isim, soyisim, doğum tarihi, cinsiyet), iletişim bilgileriniz; internet sitemizi kullanımız sırasında toplanan müşteri işlem bilgileriniz, pazarlama bilgileriniz, işlem güvenliği bilgileri  ile internet tarayıcınız ve/veya Şirketimiz mobil uygulamasındaki veya internet sitemizi kullanırken internet tarayıcınızdaki tercihlerinize göre toplanabilecek lokasyon verileriniz işlenecektir.

Platformumuzda Kullanılan Çerezlere İlişkin Bilgiler

Teknik çerezler, Platform’un size çalışır biçimde sunulabilmesi adına 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“KVKK”) 5. maddesi kapsamında belirtilen “bir sözleşmenin kurulması veya ifası ile doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması” hukuki sebeplerine dayalı olarak işlenmekte iken diğer çerezler, KVKK’nın 5. maddesi kapsamında belirtilen “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlemenin zorunlu olması” ve işbu Politika kapsamında nasıl yönetileceği aktarılan çerez tercihlerinizdeki onaylarınız hukuki sebeplerine dayalı olarak işlenmektedir.

b. İşlenen Kişisel Verilerin İşleme Amaçları ve Hukuki Sebebi

Yukarıda yer alan tüm kişisel verilerinizin belirtilen işleme amaçları ile sınırlı olmak üzere işlenmesine hiçbir baskı altında kalmadan ve açık biçimde muvafakat ettiğinizi, üye ol sayfasındaki “hesabımı oluştur” butonuna tıklayarak kabul etmiş olacaksınız. Yukarıda sayılan kişisel verileriniz, rıza göstererek Gazete32 üyesi olmanız halinde; Gazete32’ye ait internet sitesi ile mobil uygulamanın işleyişinin geliştirilmesi ve müşteri ihtiyaçlarına göre kişiselleştirilmesi, doğrudan ve doğrudan olmayan pazarlama,; KVKK’nın 5. maddesinin 1. fıkrası “açık rıza” hukuki sebebine bağlı olarak işlenebilecek ve aynı amaçlar ve hukuki sebep kapsamında yurtiçi ve yurtdışındaki üçüncü kişilerle paylaşılabilecektir.

Çerezlerin Yönetimi ?

Tarayıcılar genellikle çerezleri otomatik olarak kabul etmektedir. İnternet sitemizi kullanabilmek için çerez kullanımı zorunlu değildir, fakat tarayıcınızı çerezleri kabul etmemeye ayarlamanız halinde kullanıcı deneyiminizin kalitesi düşebilir ve sitelerimizin çeşitli işlevleri bozulabilir. Özellikle teknik çerezler, Platform’un temel işlevlerini yerine getirebilmesini sağlamaktadır. Teknik çerezler Platform’un teknik olarak çalışmasını tesis ettiğinden bunları kapatmanız halinde Platform’da bazı fonksiyonların gereği gibi çalışmaması söz konusu olabilir.

Açık rızanıza bağlı olarak;

Yukarıda yer alan tüm kişisel verilerinizin belirtilen işleme amaçları ile sınırlı olmak üzere işlenmesine hiçbir baskı altında kalmadan ve açık biçimde muvafakat ettiğinizi, üye ol sayfasındaki “Kaydımı Tamamla” butonuna tıklayarak kabul etmiş olacaksınız.