22 Mayıs 2012 Salı

Senirkent'te Kent Konseyi kurulacak

Isparta'nın Senirkent ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Baykal, ilçede kent konseyi kuracaklarını bildirdi.

22 Aralık 2011 Perşembe 16:02
Senirkent'te Kent Konseyi kurulacak
Başkan Baykal, yaptığı açıklamada, Senirkent'te kent yaşamında vizyonun ve hemşehricilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve verme, katılım, yönetişim ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmek istediklerini belirtti.

Bu amaçla kurulacak kent konseyinin ilk toplantısını 3 Ocak Salı günü gerçekleştirileceğini belirten Hüseyin Baykal, kent konseyinin merkezi ve yerel yönetimlerin, kamu kurum ve kuruluşlarının ve sivil toplumun ortaklık anlayışı ve hemşehrilik hukuku çerçevesinde buluştuğu, kentin kalkınma önceliklerinin ve sorunlarının belirlendiği, çözümlerin geliştirildiği, ortak aklın ve uzlaşmanın esas olduğu demokratik yapılar olduğunu vurguladı.
Haber Kaynağı: AA

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

    GAZETE MANŞETLERİ

    HAVA DURUMU

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    ANKET Sonuçlar Tümü

    ?Isparta'nın sizce en önemli problemi nedir ?

    NAMAZ VAKİTLERİ

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:

    SAYFALAR

    e-gazete

    KARİKATÜR

    SENDE YAZ

    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    ARŞİV