22 Mayıs 2012 Salı

Gelendost'ta TOKİ ikinci etap evleri için hazırlıklar başladı

Isparta'nın Gelendost ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak 2. etap konutlar için hazırlıkların başladığı bildirildi.

20 Aralık 2011 Salı 13:01
Gelendost'ta TOKİ ikinci etap evleri için hazırlıklar başladı
Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak, yaptığı açıklamada, TOKİ ikinci etap evleri için anket çalışması yaptıklarını söyledi.

Fen İşleri Müdürlüğünden elde edilebilecek anket formlarında 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinin yer aldığını belirten Kıyak, anket sonuçlarına göre belirlenecek konutların en kısa sürede yapımına başlanacağını kaydetti.
Başkan Kıyak, ''2. etap için canla başla çalışıyoruz. Ankete göre çalışmalar belirlenecek ve TOKİ evleri ilçemize kazandırılacaktır. Şimdiden herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum'' dedi.
Haber Kaynağı: AA

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

    GAZETE MANŞETLERİ

    HAVA DURUMU

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    ANKET Sonuçlar Tümü

    ?Isparta'nın sizce en önemli problemi nedir ?

    NAMAZ VAKİTLERİ

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:

    SAYFALAR

    e-gazete

    KARİKATÜR

    SENDE YAZ

    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    ARŞİV