Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teknoloji bağımlılığına dikkat

Şubat ayı Merkez Muhtarlar

Şubat ayı Merkez Muhtarlar toplantısı Isparta Valisi Şehmus Günaydın başkanlığında düzenlendi. Muhtarlar toplantıda tek tek söz alarak talep ve önerilerini Vali Günaydın’a ilettiler. Muhtarlar ayrıca mahalle ve köylerine gerçekleştirdiği ziyaretler için Vali Günaydın’a vatandaşlar adına teşekkür etti.

Toplantıdaki konuşmasında muhtarların çok yakın çalışma arkadaşları olduğunu belirten Vali Günaydın amaçlarının sorunlara kısa sürede çözüm bulup kalıcı bir şekilde ortadan kaldırabilmek olduğunu belirtti.

“YANLIŞLARI YAŞATMAYACAĞIZ”

Vali Günaydın konuşmasında özetle şunları söyledi. “Çok net ifade ediyorum ülkemizin ve milletimizin geleceği açısından çocuklarımızı ve gençlerimizi iyi eğitmemiz gerekiyor. Bunun için de hepimizin çok gayret göstermesi gerekiyor. Bizler sizlere güveniyoruz. Toplumda huzurun ve güvenin tesis edilmesi için, herhangi bir yanlışı görüp müdahale etmezsek bu ileride daha büyük sorunlara yol açabilir. Bana necilik yapmayacağız, yanlışları yaşatmayacağız. Biz eğer doğruları yapmaktan geri durursak inanın ileride çok ciddi pişmanlıklara neden olacaktır. Doğruları yapmazsak yanlışlar galip gelir. Biz doğruları yaparsak çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği çok daha güzel olacak.

TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞINA DİKKAT

Ailelerimize de seslenmek istiyorum. Küçücük çocuklarımızın eline koca koca telefonları vermeyelim. Bu telefonlarla teknoloji bağımlılığına davetiye çıkarıp çocuklarımızın derslerinden geri kalmalarına sebep oluyoruz. Bu konuda çok duyarlı olmamamız gerekiyor. Çocuklarımızı her türlü tehlike karşısında korumak bizim birinci görevimiz. Bunun için herkes daha çok çalışacak ve daha fazla gayret gösterecek. İçinden geçtiğimiz süreç birbirimizi daha fazla sevmemizi daha fazla kucaklamamızı birbirimize daha fazla destek olmamızı gerektiriyor. Bunu sağladığımız zaman da hep beraber inşallah çok daha güzel günler yaşayacağız.”

Toplantıda ayrıca mahalle ve köy ziyaretlerine devam edeceğini aktaran Vali Günaydın bu ziyaretlerde vatandaşların sıkıntılarını yerinde dinlemenin kendilerine çok fayda sağladığını söyledi.