Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Günaydın oyunu kullandı

Isparta Belediye Başkanı Yüksek

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini öngören 18 Maddelik Anayasa Değişikliği Halk Oylaması için ailesi ile birlikte Nazmi Toker Ortaokulu 1335 Nolu sandıkta oyunu kullandı.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ailesi ile birlikte saat 14.00’da Nazmi Toker Ortaokuluna gelerek oy kullanacağı 1335 Nolu sandık başına gitti. Ailesi ile birlikte oyunu kullanan Başkan Günaydın, değerlendirmelerde bulundu.

Referandum ile ilgili üç aydan buyana çalışmalar yapıldığını hatırlatan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Artık bugün halkın o güzel kanaati gelişmiş durumdadır. Halkın vermiş olduğu o büyük kanaati mutlaka doğru olarak kabul edeceğim inancım vardır. Bizde bu inançlar çerçevesinde demokratik olarak oyumuzu kullandık. İnşallah ülkemize ve milletimize faydalı olsun, her şeyin gelecekte en güzelleri olsun dileklerinde bulunuyorum” dedi.

Referandumda halkın katılımını da değerlendiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Halkın katılımının yüksek olacağı birkaç günden buyana hissediliyordu. Belki de bugüne kadar yapılan seçimlerin içerisinde en büyük katılım bu halk oylaması olacaktır. Sandıklar açıldıktan sonra bunun yüzdesi net olarak öğrenilecektir. Katılımın yüksek olması halkın en büyük ilgisi demektir, aynı zamanda ülkesine, milletine, hürriyetine, demokrasisine, geleceğine, bağımsızlığına sahip çıkmak anlamını da görüyorum. Bende katılımın çok yüksek olmasını arzu ediyorum” görüşlerinde bulundu.